fbpx

FAQs

1. Anda perlu buka akaun nasilemakc di laman web kami nasilemaktc.com.my

2. Daftar dan buka akaun

3. Masukkan alamat dan alamat penghantaran anda. 

4. Pilih menu sarapan pagi nasi anda (kombo atau a la carte) 

5. Sahkan pesanan anda. 

Anda boleh semak poskod kawasan penghantaran kami dari laman web nasilemaktc.com.my Walaubagaimanapun atas permintaan kami boleh menghantar di luar kawasan liputan kami dengan pesanan minimum sebanyak 20 kotak makanan.

Pesanan minimum ialah 2 kotak atau minimum pesanan RM10 keatas

Tiada caj penghantaran buat masa ini. 

nasilemaktc boleh didapati di Kota Bharu, Bangi, Kajang, Putrajaya & Cyberjaya. Anda juga boleh cadangkan kepada kami kawasan anda di laman web kami. 

Ia bergantung pada kawasan anda. Anda juga boleh tetapkan cadangan masa penghantaran semasa tempahan di laman web kami.

Minimum order 30 kotak keatas anda boleh hubungi kami untuk urusan tempahan yang anda perlukan dan penghantaran adalah pecuma. 

Untuk kawasan Kota Bharu anda boleh tempah dan penghantar kami akan hantar segera mengikut pilihan masa yang anda tetapkan. 

Untuk kawasan Bangi, Kajang, Putrajaya & Cyberjaya tiada penghantaran segera buat sementara waktu. Anda perlu pre- order dan tetapkan masa penghantaran.

Kami boleh tinggalkan makanan anda kepada rakan atau saudara anda atas permintaan anda. Team kami akan menghantar foto makanan, loksi dan masa sebagai bukti penghantaran kepada anda. Makanan yang ditinggalkan di kawasan yang minta ia adalah atas risiko anda sendiri.

Buat sementara waktu anda tidak boleh track penghantar kami setiap masa, walaubagaimanapun anda akan menerima kemasi kini sms sebelum kami menghantar makanan kepada anda. 

Contact

By proceeding, I agree that you can collect, use and disclose the information provided by me in accordance with your Privacy Policy which I have read and understand.

Office

C-2-16 Jalan Gerbang Wawasan 1, Bangi Gateway Seksyen 15, 43650, Bangi, Malaysia.

Waktu operasi: 8:30am – 5:30pm Isnin – Jumaat

care@nasilemaktc.com.my

©2019 All Rights Reserved. NLTC - Produk bumiputera - Nasi Lemak TC

Terima Kasih, team kami akan hubungi anda semula.